Landbouwmechanisatie

Ons productprogramma is uitgebreid. Wij leveren o.a. tractoren, verreikers, grondverzetmachines, hooimachines,kippers, mestverwerkers en compressoren van gerenommeerde merken. Regelmatig krijgen wij ook occasions binnen. Na een uitgebreide inspectie en een onderhoudsbeurt worden deze door ons te koop aangeboden.

 

Uw machinepark onze zorg!

Op elk gewenst moment moet u aan het werk kunnen. Goed werkend materieel is onmisbaar. Wij zorgen ervoor dat uw machines en werktuigen probleemloos draaien. Onze werkplaats beschikt over testapparatuur waarmee uw werktuigen uitgebreid technisch onderzocht kunnen worden tijdens een (preventieve) onderhoudsbeurt of reparatie.

Meer informatie

Werkplaats Service en onderhoud Installatie van airco's Hydrauliekslangenpers Storingsdienst Advies en ondersteuning Banden en bandenpers Keuringen

Onze werkplaats is voorzien van de nieuwste apparatuur en ingericht voor vakkundige en snelle ingrepen. Wij verzorgen reparaties en onderhoud aan alle merken tractoren, landbouw- en grondverzetmachines. ATT Mechanisatie beschikt over gespecialiseerde apparatuur waarmee onze goed opgeleide monteurs metingen kunnen verrichten, storingen kunnen opsporen en apparaten kunnen inregelen.

Goed werkende machines en werktuigen zijn van levensbelang voor uw bedrijf. Stilstand is geen optie! Onze goed opgeleide monteurs staan voor u klaar. Lukt het u niet om naar onze werkplaats te komen? Geen probleem, onze servicedienst voert ook reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit op locatie.

Preventief onderhoud verlengt de levensduur van uw werktuigen. Voorkom stilstand en laat jaarlijks een onderhoudsbeurt uitvoeren. Wij kunnen op korte termijn onderhoud van uw machines en tractoren inplannen. Onze monteurs werken conform de normen van het COM, Centraal Orgaan Mechanisatie. Deze brancheorganisatie stelt strenge eisen aan bedrijven die het COM-keurmerk mogen voeren. Uw werktuigen zijn bij ons dus in goede handen.

 

Kunt u uw voertuig moeilijk missen? Geen probleem. In veel gevallen hebben wij vervangende machines beschikbaar.

Een aangenaam werkklimaat is van groot belang. Daarom zijn veel tractoren en machines tegenwoordig uitgerust met airconditioning. De aanleg hiervan is specialistenwerk. ATT Mechanisatie heeft ervaring met de aanleg van verschillende aircosystemen. Ook voor reparatie en onderhoud van uw airco-installatie kunt u bij ons terecht.

Op ons bedrijf beschikken wij over een hydrauliekslangenpers Veel landbouwtractoren en machines zijn uitgerust met een hydrauliek systeem. Deze systemen zijn vaak gekoppeld door middel van hydrauliekslangen. Wanneer deze kapot gaat bieden wij de mogelijkheid om deze te repareren of nieuw te maken.  In ons magazijn hebben wij een zeer breed assortiment nippels en perspilaren.

 

 

Ons bedrijf is ingericht om u snel en vakkundig van dienst te zijn. Ook buiten kantooruren! Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar en staat paraat om storingen en problemen snel op te lossen. Als het u niet lukt om naar onze werkplaats te komen, dan kunnen wij ook op locatie assistentie verlenen.

ATT Mechanisatie is een full-service bedrijf. Onze dienstverlening is breed. Wij staan niet alleen voor perfecte reparaties, maar adviseren ook bij aanschaf van nieuwe trekkers en werktuigen. Waar moet u op letten, wat zijn de voordelen en beperkingen? Wij vertellen het u graag.

 

Wij beschikken ook over een bandenafdrukpers die het voor ons mogelijk maakt banden tot 2,15 mtr hoogte te kunnen demonteren om te repareren of te wisselen. Ook leveren wij alle soorten banden voor diverse landbouwactiviteiten. Ook voor het laten repareren wanneer er grotere schade is, bij bijvoorbeeld een scheur kunnen wij de reparatie hiervoor verzorgen.

Bij  slijtage kunnen wij het coveren, het aanbrengen van een nieuwe slijtlaag voor u verzorgen. Ons bedrijf is hiervoor aangesloten bij een organisatie die dit landelijk voor diverse bedrijven uitvoerd. Wij leveren diverse merken banden oa Michelin, Trelleborg, Alliance, Kleber, BKT, Continental. Bel gerust voor een passende aanbieding.

VA-keur

ATT Mechanisatie gaat voor topkwaliteit. Onze monteurs zijn opgeleid door Claas, de grootste producent van landbouwwerktuigen in Europa. Wij hanteren hun hoge kwaliteitsnormen. Bovendien werkt ATT Mechanisatie volgens de eisen van brancheorganisatie VA-keurn. De VA-keur staat voor kwaliteit en vakmanschap.

 

Teststation

ATT Mechanisatie voert niet alleen reparaties uit, maar is gefaciliteerd om uitgebreid technisch onderzoek aan trekkers en landbouwmachines te verrichten. Koppel- en vermogenstesten, testen van compressie, accu, start- en laadcircuit, hydrauliek en het doormeten van wielsporingen en koelsystemen.

 

SKL-keuringen

Ons bedrijf neemt deel aan de periodieke keuringsschema’s van de Stichting Kwaliteitseisen Landbouwtechniek (SKL). Deze onafhankelijke stichting heeft tot doel het bevorderen en verbeteren van de kwaliteit van trekkers, installaties en landbouwwerktuigen. Deze keuringen worden uitgevoerd volgens een vast protocol, door bedrijven die beschikken over de juiste apparatuur en gecertificeerde monteurs. ATT Mechanisatie voldoet aan alle eisen.

ATT Mechanisatiebedrijf Texel

ATT Mechanisatiebedrijf Texel

Ga naar ATT Mechanisatie

A.T.T. Mechanisatie
Schorrenweg 11
1794 HD Oosterend – Texel

Webdesign Utrecht: The Goodplace